Регистрация Забравена парола?

Добавяне на магазин

Порталът НАМАЛЕНИЕ.БГ (NAMALENIE.BG) има за цел да предоставя актуална информация за намаления, разпродажби, отстъпки и промоции на стоки и услуги в търговските обекти на територията на България. С публикуването безплатно на информация за намаление във Вашия (представлявания от Вас) търговски обект, магазин (верига магазини) или търговска марка, можете единствено да спечелите нови клиенти и популярност.

Всеки магазин (търговски обект) ще бъде представен на отделна страница с кратко описание на предлаганите стоки и услуги с намаление. Ако притежавате (представлявате) верига магазини те ще се намират на същата страница, непосредствено след избрания магазин. Това позволява на потребителите на НАМАЛЕНИЕ.БГ, да открият най-близкия до тях търговски обект.

За публикуването на магазин (търговски обект) е необходима следната информация:


- Име на магазина
- Информация за намаленията (срок, описание и снимка на витрината)
- Снимки на магазина (на витрината и интериора, лого на магазина)
- Видове предлагани стоки и марки от магазина
- Контакти: адрес, телефон, електронна поща, интернет страница
- Работно време
- Възможности за плащане (кредитни и дебитни карти, които се приемат от обекта, възможности за покупка на кредит и др.)

Добавянето на магазин е безплатно и възможно да се осъществи от управителя/предсавител/собственика на магазина.

След изтичане на периода на намалението, информацията автоматично се скрива, като описание на магазина може да се намери в секцията „Каталог на магазините”.

Ако желаете да участвате и да поляризирате предоставяните от Вас услуги, моля изпратете необходимите данни на следната електронна поща:

Намери

в

Реклама

Видео

Реклама

Facebook