Регистрация Забравена парола?

Mall of Sofia

Mall of Sofia

Преди 3 години с откриването на Mall of Sofia беше направена поредната крачка към по-добра визия на столицата ни. Молът промени стила на софиянци и за пазаруване, и за развлечение. Изграден на ключово място с добра инфраструктура и транспортна комуникация, Mall of Sofiaможе да побере няколко стари универсални магазина. Територията му предлага не само търговски обекти и заведения, но и богат избор от услуги за ангажирания, делови човек.
Mall of Sofia е замислен, реализиран и управляван с мисъл за хората, които имат нужда от по-практични делници и по-цветни празници. Той събира в едно обозримо пространство почти всички страни на социалния ни живот – от работата, през културните развлечения, обществените контакти и дозата лична суета, до съвсем елементарните, битови услуги.
Mall of Sofia е част от промяната на столичния пейзаж. Със съчетанието на лукс и практична уредба, изобилие и разнообразие от стоки и услуги, комплексът прави живота ни – личен, семеен и делови – със сигурност по-добър и ни подарява делници и уикенди без стрес, спокойни и комфортни.

Комплексът е огромно като площ и сложно като организация пространство и за да изпълнява функциите си успешно, са необходими опит и професионализъм в управлението. В случая с Mall of Sofia, инвеститорите са представители на компании с традиции в строителството и мениджмънта на подобни обекти – което осигурява липсата на хаос и гарантира приятното прекарване.

Quinlan Private е създадена през 1989 в Дъблин, Ирландия, с насоченост към финансиране и развиване на недвижима собственост. Инвестициите на компанията обхващат обекти в Европа, Обединеното кралство и САЩ. 
General Electric Commercial Finance Real Estate има 34 офиса из цяла Северна Америка, Европа, Австралия/Нова Зеландия. Като една от най-бързо развиващите се фирми под шапката на компанията-майка, отбелязва ръст от над 10% за последните 10 години.

Магазини в Mall of Sofia:

Реклама

Адрес на Mall of Sofia

бул. Александър Стамболийски 101
София

Loading

Намери

в

Реклама

Реклама

Видео

Реклама

Facebook