Регистрация Забравена парола?

Магазин LABIRINT

Магазин LABIRINT - София, Люлин 10, бул. д-р Петър Дертлиев 25, (до тунела)Магазин LABIRINT - София, Люлин 10, бул. д-р Петър Дертлиев 25, (до тунела)

Мебели ЛАБИРИНТ е създаден с ясната концепция да предложи индивидуални и комплексни интериорни решения, съобразени със специфичните изисквания на българския мебелен пазар. Повече от 10 години екип от професионалисти проучва и селектира производители и доставчици, които в максимална степен да отговарят на нуждите на потребителите, следвайки златното правило за оптимална цена при високо качество.

От края на 2007 г., когато изложбената площ удвоена, мебелен магазин Лабиринт предлага на своите клиенти още по-голям избор на цялостни решения за обзавеждането – от тапетите и аксесоарите до мебелите, съчетани в красиви интериорни решения.

На четирите етажа на мебелния център са разположени стотици примерни предложения за обзавеждането на спалнята, мебели детската стая, дневната, кухнята и трапезарията, кабинета и офиса.
Освен готови концептуални предложения за цялостно обзавеждане на помещенията в дома, Лабиринт предлага на своите клиенти и консултация от специалист по вътрешен дизайн.

„Все повече клиенти прибягват до тази услуга, тъй като нямат време за обстойни проучвания на тенденциите в обзавеждането”, споделят собствениците на мебелния център. Интериорният консултант е в състояние да разреши проблеми от най-различен мащаб – от липсата на достатъчно светлина в дневната до цялостното обзавеждане на дома в определен стил.

Съветите на специалистите и изработването на индивидуален проект са напълно безплатни за клинетите на мебели „Лабиринт”.

Адрес: София, Люлин 10, бул. д-р Петър Дертлиев 25, (до тунела)

Работно време:
Понеделник-Петък:9:30 - 20:00
Събота:9:30 - 20:00
Неделя:10:00 - 19:00

Възможности за плащане:

visamastercardborikamaestro

Сподели в:Facebook Svejo

Реклама

0 коментарa за магазин LABIRINTНапиши коментар

Напиши коментар


Captcha

Други магазини предлагащи Обзавеждане

Hand MadeСофия, бул. Пенчо Славейков 29A
PraktikerСофия, бул. Цариградско шосе 323
Мебели АделиниВарна, ул. Цариброд 5
Панагюрище 1962София, ул. Пиротска 12
LABIRINTСофия, Люлин 10, бул. д-р Петър Дертлиев 25, (до тунела)

Реклама

Адрес на магазин LABIRINT

Люлин 10, бул. д-р Петър Дертлиев 25, (до тунела)
София

Loading

Намери

в

Реклама

Реклама

Видео

Реклама

Facebook